VI ÄR CONTECO

Vi Är Conteco

Detta är vårt team

Vi vill alltid kundernas bästa, känner stort ansvar för alla våra uppdrag och lämnar därför alltid garanti på det vi gör. Hos oss är alla kunder välkomna, stora som små.

Harri Weckman

Harri började på Conteco Reklam 2015 som säljare och bearbetar våra befintliga kunder samt uppsöker nya kunder som vill profilera sig. Harri har tidigare arbetat som säljcoach-säljchef i en annan bransch i många år innan han tog klivet in i vår verksamhet. I dag äger han företaget och hjälper dig med profileringen av dig och ditt företag. Han har också hand om det administrativa.

Elin Green

Elin har arbetat hos oss sedan 2003. Hon hjälper dig bl.a. med solfilm, textiltryck, layout och orginalarbete, fordonsdekor m.m.


Sam Melvinsson

Sam har varit företaget troget sedan 1987 och har som uppgift att framställa och montera fasadskyltar, fordonsdekor, originalarbeten samt all behövlig hjälp för din företagsprofilering. 

OM OSS

På Conteco Reklam har vi både bredden och kunnandet. Din profilpartner i alla lägen!
Hos oss finner du ett brett sortiment av reklamprodukter och företagspresenter som får kunderna att uppmärksamma just ditt företag och dina erbjudande. Vi garanterar att du får den bästa lösningen på din profilkampanj. 

Med över 50 år i branschen har vi en unik erfarenhet och vi kan ge dig just den hjälp du och ditt företag behöver. Allt från enstaka produkter till ett helt profilerat koncept. Erik Östman grundade företaget. Idag ägs företaget av Harri som började med att arbeta som säljare på Conteco innan han tog över 2020. Han driver det vidare i samma anda och servicenivå som tidigare och än med lite nytänk.